GP9

SAMMEN SKABER VI UDVIKLING

GP9 er et afsluttende skoleår, hvor vi vil et stærkt socialt miljø, udviklende oplevelser og høj faglighed.

GP9_logo.jpg

Som elev på GP9 gennemgår du både en faglig og personlig udvikling, og det sker gennem den daglige undervisning, kreative projekter og udfordrende og lærerige rejseoplevelser.​

Vore elever ønsker i høj grad det forpligtende fællesskab, hvor hver enkelt elev har et tydeligt medansvar for den fælles stemning og trivsel, og vi værdsætter et tillidsfuldt og ligeværdigt studiemiljø.

Vi møder dig lige præcis, som den du er, men du formår at navigere indenfor fælles spilleregler, hvor du er bevidst om skolens værdier.

Du er måske endnu ikke afklaret med hvad der skal ske efter 9. klasse, men du er helt afklaret med, at vi på Grindsted Privatskole har en klar forventning om, at du deltager engageret og nysgerrigt i såvel ordinær undervisning som andre typer af dannelsesmæssig udvikling.

GP21.JPG    GP15.JPG    GP13.JPG    GP06.JPG     GP01.JPG

Vi nyder vore fine omgivelser og vi passer på vore ting og inventar - ligesom vi passer på hinanden. Det er en selvfølge, at vi i
undervisningen benytter nutidens teknologier, og alle undervisningslokaler er udstyret med store touchscreens, som er nyeste tavleredskab.

Alle elever får  en iPad udleveret, og med denne udbygges de kreative færdigheder, ligesom iPad benyttes som elektronisk
bog eller opslagsværk. Ydermere forventer vi, at du medbringer din egen bærbare computer, som skal benyttes i den daglige undervisning.

Skoleåret

August: Skolestart og kulturel fællesskabstur til Aarhus.
September: Uddannelsesdag i Campus Grindsted. Skolerejse til Berlin.
Oktober: "Hvad kan jeg blive" uddannelsesdag på skolen. Motionsdag.
November: Brobygning / praktik.
December: Gallafest. Juleklippedag.
Januar: Terminsprøver. "Movie Night" spisning, film, aftenundervisning og hygge
Februar: Forberedelsesdage og personlig udvikling gennem skitur.
Marts: "Brætspilsaften" spil, spisning og hygge, overnatning på skolen.
April: "Mit land, min hovedstad" videnstur til København.
Maj: Skriftlige prøver.
Juni: Mundtlige prøver og dimisson.

Ture og rejser

Alle ture og rejser har som mål at indeholde faglighed og styrke det sociale liv og den personlige udvikling.

August: Kulturel fællesskabstur til Aarhus
September: Skolerejse til Berlin
Februar: Personlig udvikling gennem skitur
April "Mit land, min hovedstad" videnstur til København

Rejser_Aarhus.jpg  Rejse1.jpg  Rejser_ski.jpg

Rejse2.jpg             Rejser_Berlin.jpg  Rejser_kbh.jpg

Ture / rejser kan indeholde...
Aarhus: dansk på Aros, f-eks. det moderne gennembrud eller romantikken.
Berlin: Tysk, historie, samfundsfag.
Skitur: Idræt, dansk (rejsedagbog, anmeldelse, essay "glæden ved at udfordre sig", artikel)
København: Naturfag på Experimentarium. Historie og samfundsfag: folketinget, museum. Engelsk: Urban issues (eller et andet eksamensemne)

Optagelse

Kan du se dig selv være en del af et stærkt socialt miljø, hvor du udvikler dig gennem oplevelser og høj faglighed?

Så er GP9 da noget for dig!

Du er meget velkommen til et uforpligtende besøg, hvor du ser vores skole, møder lærere og hører mere om GP9.

Antal ledige pladser:

Skoleåret 2019/2020 (nuværende 8. klasse): 5