GP9

SAMMEN SKABER VI UDVIKLING

GP9 er et afsluttende skoleår, hvor vi vil et stærkt socialt miljø, udviklende oplevelser og høj faglighed.

GP9_logo.jpg

Som elev på GP9 gennemgår du både en faglig og personlig udvikling, og det sker gennem den daglige undervisning, kreative projekter og udfordrende og lærerige rejseoplevelser.​

Vore elever ønsker i høj grad det forpligtende fællesskab, hvor hver enkelt elev har et tydeligt medansvar for den fælles stemning og trivsel, og vi værdsætter et tillidsfuldt og ligeværdigt studiemiljø.

Vi møder dig lige præcis, som den du er, men du formår at navigere indenfor fælles spilleregler, hvor du er bevidst om skolens værdier.

Du er måske endnu ikke afklaret med hvad der skal ske efter 9. klasse, men du er helt afklaret med, at vi på Grindsted Privatskole har en klar forventning om, at du deltager engageret og nysgerrigt i såvel ordinær undervisning som andre typer af dannelsesmæssig udvikling.

GP21.JPG    GP15.JPG    GP13.JPG    GP06.JPG     GP01.JPG

Vi nyder vore fine omgivelser og vi passer på vore ting og inventar - ligesom vi passer på hinanden. Det er en selvfølge, at vi i
undervisningen benytter nutidens teknologier, og alle undervisningslokaler er udstyret med store touchscreens, som er nyeste tavleredskab.

Alle elever får  en iPad udleveret, og med denne udbygges de kreative færdigheder, ligesom iPad benyttes som elektronisk
bog eller opslagsværk. Ydermere forventer vi, at du medbringer din egen bærbare computer, som skal benyttes i den daglige undervisning.

Skoleåret

Lørdag 10/8: skoleopstart
Mandag 12/8: 1. skoledag
Onsdag 21/8: kulturel fællesskabstur til Aarhus.

Søndag 1/9: Skolerejse til Berlin (hjemme torsdag 5/8, fri fredag 6/9)
Mandag 9/9: Uddannelsesdag i Campus Grindsted.

Fredag 11/10: idrætsdag
Tirsdag 22/10: foreløbig uddannelsesvalg
Mandag 28/10: projektopgave (afsluttes fredag 1/11)

Mandag 11/11: brobygning (afsluttes fredag 15/11)

Torsdag 19/12: gallafest med overnatning
Fredag 20/12: juleklippedag.

Mandag 6/1: terminsprøver
Mandag 20/1: skolehjem-samtaler
Tirsdag 21/1: skolehjem-samtaler

Søndag 2/2: personlig udvikling, skitur (afsluttes fredag 7/2)

Marts
Søndag 29/3: "Mit land, min hovedstad" videnstur til København (afsluttes tirsdag 31/3)

Mandag 4/5: skriftlige prøver (afsluttes torsdag 7/5)
Onsdag 20/5: sidste skoledag
Mandag 25/5: start af mundtlig prøveperiode

Fredag 19/6: mundtlige prøver afsluttes
Onsdag 24/6: translokationj

Ture og rejser

Alle ture og rejser har som mål at indeholde faglighed og styrke det sociale liv og den personlige udvikling.

August: Kulturel fællesskabstur til Aarhus
September: Skolerejse til Berlin
Februar: Personlig udvikling gennem skitur
April "Mit land, min hovedstad" videnstur til København

Rejser_Aarhus.jpg  Rejse1.jpg  Rejser_ski.jpg

Rejse2.jpg             Rejser_Berlin.jpg  Rejser_kbh.jpg

Ture / rejser kan indeholde...
Aarhus: dansk på Aros, f-eks. det moderne gennembrud eller romantikken.
Berlin: Tysk, historie, samfundsfag.
Skitur: Idræt, dansk (rejsedagbog, anmeldelse, essay "glæden ved at udfordre sig", artikel)
København: Naturfag på Experimentarium. Historie og samfundsfag: folketinget, museum. Engelsk: Urban issues (eller et andet eksamensemne)

Optagelse

Kan du se dig selv være en del af et stærkt socialt miljø, hvor du udvikler dig gennem oplevelser og høj faglighed?

Så er GP9 da noget for dig!

Du er meget velkommen til et uforpligtende besøg, hvor du ser vores skole, møder lærere og hører mere om GP9.

Antal ledige pladser pr. 01.08.2019:

Skoleåret 2019/2020 (nuværende 9. klasse): 4
Skoleåret 2020/2021 (nuværende 8. klasse) : 2