Rikke

RIKKE 22.JPG

Rikke

- med hjertet på rette sted

Jeg hedder Rikke Kjær Jensen og er ansat på GP som børnehaveleder. Jeg bor på en gård ved Sdr. Felding sammen med min mand Steen og to af vores drenge. Jeg er mor til 4 drenge på 30, 28, 21 og 12 år og farmor med stort F for en pige og en lille dreng. I min fritid dyrker jeg nærvær med familie og venner, nyder at gå en tur, læse en bog og gå på jagt. Særligt bukkejagten giver mig en dejlig ro.

Jeg er glad, når jeg går på arbejde og jeg nyder følelsen af, at dette er noget jeg har været med til at skabe: en god skole og børnehave hvor store og små trives. Da jeg for 16 år siden var med til at åbne børnehaven var et af mine fokuspunkter det ”at skabe et hjemligt miljø hvor børn og forældre var glade for at være og føler sig trygge” og det synes jeg faktisk vi lykkedes med – hver dag.

Jeg og mine kollegaer i børnehaven tager vores arbejde meget alvorligt og det betyder ikke at der ikke er masser af latter hver dag – tværtimod. Og jeg synes jeg er god til at skabe det rum i huset hvor børn og voksne trives. Vores forældre skal være glade for at være en del af vores ”familie”.

Jeg bliver begejstret når jeg er i en relation med et andet menneske – stor som lille, når jeg oplever mennesket overfor mig, lukker mig ind. Jeg bliver begejstret når jeg ser, at vi i Lindetræet lykkedes med at skabe den bedste hverdag for hvert enkelt barn og når jeg møder forældrene der viser os den store tillid at tage vare på netop deres barn og at de også giver en lille smule af sig selv i relationen til os.

I Lindetræet vil I opleve, at jeg er en gennemsigtig og autentisk leder der er glad for mit arbejde – jeg er mit lederskab bevidst men elsker også bare at rode rundt på gulvet med børnene, fjolle, synge og råbe højt.

Til gengæld er jeg ikke så glad for opkast – det har jeg heldigvis andre der kan skåne mig for

Som en del af GP ønsker jeg forsat at styrke det fællesskab vi har på tværs af børn, elever, personale, ledelse og forældre. Ligeledes ønsker jeg at sikre at hvert barn bliver mødt i børnehøjde med henblik udvikling og trivsel.