Trine Ramsing

Trine Ramsing.jpg

Trine Ramsing, lærer

- med hjertet på rette sted

Jeg hedder Trine Ramsing, og jeg bor i Gørding med min mand Johnny. Vi har tre skønne døtre, som nu er flyttet hjemmefra (heldigvis ikke så langt væk), så jeg nu har god tid til at dyrke mine interesser: spille padel (elsker det!), tegne, male, læse, skrive og lave bronzeskulpturer.  

På GP underviser jeg i tysk i 6.-9. klasse og historie i 9. Herudover har jeg dansk og engelsk som linjefag.   

Da vi på GP blev MOT-skole sidste år, fik jeg lov til at blive MOT-coach og har haft fornøjelsen af at afvikle MOT i vores nuværende 8. og 9. klasser.  Desuden er jeg akt-lærer og pædagogisk koordinator.  

 Jeg er glad, når jeg mærker, at min indsats gør en forskel. og jeg synes selv, at jeg er god til at se og anerkende andre mennesker. 

Jeg bliver begejstret, når jeg oplever engagement og succeser hos mine elever, men jeg er ikke så glad for dårlige undskyldninger, sløseri og grimt sprog.  

 I min undervisning vil du opleve tydelige forventninger, variation og en høj grad af faglighed.  

Som en del af GP ønsker jeg at bidrage til en skolehverdag, hvor vores børn og unge føler sig som en værdifuld del af et fællesskab, og hvor de bliver så kompetente som muligt. Fagligt naturligvis, men også i forhold til at skabe og indgå i relationer. Og endelig i forhold til at håndtere modstand, når de møder den. At de bliver nysgerrige og modige unge mennesker med tro på sig selv.