Christian Thorne

Christian Thurne-1.jpg 

Christian Thorne, skoleleder

- med hjertet på rette sted

Jeg hedder Christian Thorne, og jeg er så lokal, som man vist kan blive. Jeg har boet i Grindsted i hele min levetid, og jeg bor sammen med min hustru Christina vores tre skønne børn.

Jeg kan enormt godt lidt at hygge mig med min familie og med vennerne, og jeg forsøger at få spillet padel i hvert fald to gange i ugen. Når vejret er godt, nyder jeg også en runde golf. Jeg har tidligere været fodboldtræner i mange år, men lige nu holder jeg en pause fra trænergerningen. Måske jeg atter er at finde på sidelinjen en dag?

Jeg er glad, når andre er glade. Altså når jeg kan mærke at min familie trives – og når børn og voksne på GP har en humørfyldt og meningsfuld skole- eller arbejdsdag.

Jeg bliver begejstret, når jeg ser vores elever – små som store – være en tydelig del af vores fællesskab. Unge med empati og forståelse for hinanden gør mig oprigtig glad. Ja, alle skal lære noget fagligt, men vigtig er det altså at udvikle sig personligt. Det gør mig ked af det, når jeg oplever, at man ikke er ordentlig ved hinanden.

På skolen vil du forhåbentligt opleve mig som glad og imødekommende, men jeg synes også selv, at jeg er arbejdsom, ærlig og ordholden. Hvis det er nødvendigt, kan jeg også være tydelig og beslutsom. Jeg forsøger at gøre mit bedste for, at alle på vores skole trives.

Som en del af GP ønsker jeg, at alle har det bedst muligt – at alle elever lærer både fagligt og personligt. Og at vi hos os handler resolut og ansvarsbevidst, når man har brug for vores hjælp. Med hjertet på rette sted.