Inge Nørmark

Inge Nørmark. lærer

- med hjertet på rette sted

Mit navn er Inge, jeg bor i Brande med min mand Jan og vores to drenge Rasmus og Magnus. På GP underviser jeg i dansk og matematik ligesom jeg er klasselærer. Jeg er desuden læsevejleder, PLUS-lærer og AKT-lærer. Jeg vægter trivsel meget højt, for mig er det vigtigt at lære den enkelte elev at kende, så jeg kan danne en god relation til eleven.

Jeg er glad, når mine elever er glade og når jeg har overblik. Jeg synes selv jeg er god til at danne relationer og se den enkelte.

Jeg bliver begejstret, når mine elever har en AHA oplevelse og når de lykkedes. Jeg er ikke så glad for overraskelser, eller omstrukturering, jeg øver mig på at det er ok at fejle.

I min undervisning vil du opleve struktur, ro og plads til smil. Ironi er en del af hverdagen, så det lærer du også. Hvis du er i min klasse, vil du opleve at jeg giver noget af mig selv, for at få noget af dig.

Som en del af GP ønsker jeg, at alle lærer inden for eget læringszone, sprede glæde og trivsel hos alle, uanset klasse og udviklingstrin. Jeg ønsker at udvikle mig og blive bedre til de områder, der interesserer mig. Jeg ønsker at være en del af en velfungerende skole med plads til at vokse.