Camilla Andreasen

Camilla Andreasen.jpg

Camilla Wilstrup Andreasen, lærer

- med hjertet på rette sted

Jeg hedder Camilla Wilstrup Andreasen – i daglig “GP-tale” kaldes jeg Camilla A. Jeg har været lærer siden 2006, og på GP siden 2019. 

Jeg bor i Grindsted, er gift og mor til tre børn på 19, 16 og 9 + hunden Grete J  

På GP er jeg lærer i indskolingen og på mellemtrinnet, hvor jeg – udover at være klasselærer i 4. Klasse – underviser i dansk, engelsk, kristendom og historie.  

Jeg er glad, når mennesker omkring mig har det godt, og jeg er god til - og gør en stor ære i - at knytte tætte relationer og drage omsorg for andre – både på jobbet og privat. Jeg elsker at være aktiv, og nyder at gå lange ture og træne.  

Jeg bliver begejstret, når jeg ser lyset i øjnene på stolte elever, der f.eks. har “knækket læsekoden”, eller har opnået et mål i min undervisning, og jeg er ikke så glad for at være “Tante Skrap”. Det er heldigvis sjældent, hun kommer forbi, for jeg underviser på en tydelig, tryg, struktureret, positiv og anerkendende måde. Min undervisning er varieret, spændende og inkluderende med plads til smil og godt humør.  

Som en del af GP ønsker jeg med min positive indstilling at videreudvikle vores fantastiske skole, så den fortsat er et godt og trygt sted at være, både for børn og voksne.