Birgitte Brønniche

Birgitte Brønniche.jpg

BIRGITTE BRØNNICHE, LÆRER

- med hjertet på rette sted

Jeg hedder Birgitte, og jeg kommer fra Jelling. Jeg sætter pris på en god sommerdag med tid til havearbejde og en tur på motorcyklen (SV650s) eller en gåtur med en god roman i ørerne. 

På GP er jeg klasselærer i indskolingen, hvor jeg underviser i dansk og har understøttende undervisning. På mellemtrinnet underviser jeg i kristendom.  

Jeg er glad, når jeg ser mine elever vokse fagligt, og når vi er nysgerrige sammen, og jeg synes selv, at jeg er god til at støtte eleverne i deres udvikling.  

Jeg bliver begejstret, når jeg ser eleverne i min klasse vise hensyn og omsorg overfor hinanden, og glædes ved når de deler ud af sig selv til fællesskabet – men jeg er ikke så glad for, når uddelingen sker midt i dansk diktat ;-)

I min undervisning vil du opleve elever, der engagerer sig, bliver set og er med-skabere af undervisningsrummet. Et godt læringsrum er et kendt og trygt rum for alle involverede.   

Som en del af GP ønsker jeg at være med til at danne trinbræt til livet, for elever der bliver til hensynsfulde og nysgerrige mennesker.